Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Puh AB respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas. Nedan förklaras hur Puh AB samlar in och behandlar dina personuppgifter när du genomgår samtalsterapi och personlig utveckling (nedan “Tjänsten”). Här kan du läsa vilka personuppgifter Puh samlar in och använder.

Personuppgifter som samlas in

  • Person- och kontaktuppgifter: När du mailar, ringer eller kontaktar Puh via hemsidan samt när du blir kund hos Puh behöver du ge oss uppgifter om ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adress.
  • Hälsouppgifter: För att Puh ska kunna erbjuda dig sina tjänster behöver du dela med dig av uppgifter om din fysiska- och psykiska hälsa. Dessa uppgifter kan komma att samlas in när du pratar med, mailar eller på annat sätt interagerar med Puh. Puh kan komma att tillföra hälsouppgifter om dig för att kunna utföra och genomföra planerade behandlingar. 
  • Betalningsinformation: För att kunna betala för de tjänster Puh erbjuder så kommer dina betalningsuppgifter samt betalningshistorik att samlas in.
  • Tekniskt data: När du besöker Puh.se så samlas tekniskt data in om ditt besök. Detta hanteras via Cookies.

Hur dina uppgifter används

  • För att kunna tillhanda hålla Puhs tjänster: Dina person- och kontaktuppgifter kommer att användas för genomföra Puhs tjänster (via telefon eller videomöten) samt för att skicka meddelanden, tex påminnelser, till dig. Dina hälsouppgifter kommer att användas för att behandla dig, din betalningsinformation för att kunna ta betalt och tekniskt data främst för att göra analys och förbättra hemsidan. Lagringsperiod: Under tiden du är aktiv kund och därefter upp till 36 månader.
  • För att kunna fullgöra företagets rättsliga förpliktelser: Uppgifter som krävs för att uppfylla företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav, domslut eller myndighetsbeslut. För detta ändamål behandlas; Person- och kontaktuppgifter, Betalningsinformation. Lagringsperiod: Under tiden du är aktiv kund och därefter upp till 36 månader, eller upp till sju år för data som behandlas enligt bokföringslagen.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina uppgifter med andra personer eller företag. 
Undantaget är Statliga myndigheter (polisen, skatteverket eller andra myndigheter) om vi är skyldiga att göra det enligt svensk lag eller vid misstanke om brott. Om dina personuppgifter delas med en myndighet så gäller dess integritetspolicy och hantering av personuppgifter. 

Cookie-filer

Cookies är en liten textfil bestående av bokstäver och tecken som skickas från vår webserver eller från tredje-part. Denna textfil sparas i din webbläsare eller enhet.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse, göra analys av besöksmönster på hemsidan samt mäta effektivitet av annonsering. 

Vissa Cookies är nödvändiga för att att webbplatsen ska fungera som den ska, de sparar ingen personlig data. Vi använder också icke-nödvändiga cookies från 3:e part, för att kunna analysera hur använder eventuella annonser och själva sajten. 

Vissa cookies samlar in personlig data såsom IP-adress, din geografiska plats, webbläsartyp, tidpunkt för ditt besök, sidvisningar och hur du navigerar. De samlar även in information om hur du kom till sajten, t.ex. ifall du klickat på en Google-annons eller kom hit på annat sätt. Vi använder informationen för att förstå om vår annonsering fungerar, om/var det finns problem att lösa, och för att förbättra flödet och innehållet för dig.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av kakor på webbplatsen.

Om du inte vill tillåta kakor kan du ändra det i webbläsarens inställningar. Väljer du att blockera kakor kan vi inte garantera att alla sidor och funktioner fungerar felfritt eller med bästa prestanda.